10/28/2006

Peize uit ... altijd lastig!

Heden moest jr. met zijn team Potetos F2 uit tegen Peize F6. Niet alleen hebben Groningse clubs het lastig in uit wedstrijden, van de vier wedstrijden heeft de F2 er nog niet één gewonnen. Een zware klus dus. Gezucht en gesteun was ook niet van de lucht. Hoe dan ook, eerst moesten we nog zoeken, wat op zich al een uitdaging bleek. Om 10:45 hadden we de locatie gevonden en om elf uur wachtte 2 keer 20 'loodzware' minuten. Na vijf minuten echter kwamen we op voorsprong, die tien seconden later werd verdubbeld. De jongens hadden er niet alleen zin in, er werd gevoetbalt. De eerste helft werd afgesloten met een verdiende 0-4. Feest bij de limonade! De tweede helft begon. Peize bleek peptalk te hebben gehad, want ook zij gingen nu voetballen. Het onvermijdelijke leek te gebeuren. Nadat de F2 nummer vijf had gescoord, viel het eerste tegen doelpunt. Tijd voor de slacht; het werd 1-6, 1-7 en 1-8, waarna de uiteindelijke score werd afgesloten met een frommel doelpuntje van Peize: 2-8. FEEST! Gefeliciteerd heren, ik ben trots op jullie. Het enige wat ik hier nog aan toe kan voegen is te hopen dat de locale FC morgen eens laat zien zien dat ook zij UIT kunnen winnen. Ik hou het op 2-3, wat u?